Nieuw in 2017!

Kamperen in Ermelo? Bekijk onze nieuwste faciliteiten!

Camping Het Vossenhol is constant in ontwikkeling om uw verblijf in Ermelo nóg comfortabeler en leuker te maken. Vanaf nu is ons kampeerterrein op de bosrijke Veluwe uitgebreid met:

  • Een Finse grillkota.
  • Een speelkota.
  • Een nieuw (kinderspeel)grasveld met waterplaats.
  • Authentieke Mongoolse Yurt.
  • Twee Camping Pods.

Kamperen op de Veluwe? Kom naar Camping Het Vossenhol en… geniet!

Finse grillkota

Verblijf je op onze camping en wil je met vrienden en/of je gezin lekker BBQ‘en? Onze grillkota in Scandinavische sfeer is dé oplossing bij alle weersomstandigheden! Je kunt er vlees en groenten grillen, BBQ‘en, roerbakken en pannenkoeken bakken. Of samen lekker houtjes hakken en een knapperend haardvuur aanmaken… Gezellig!

Reserveren kan bij de receptie.

Speelveld met waterplaats en speelhuisje

Op een van de mooiste plekjes van onze camping, dichtbij het zwembad en andere (sanitaire) voorzieningen, ligt ons nieuwe (kinderspeel)grasveld. Het grasveld is voorzien van waterspeelplaats met waterpomp en kinderspeelhuisje, waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ideaal voor de perfecte, ontspannen familievakantie!

Mongoolse yurt

Origineel overnachten? Denk eens aan het huren van een authentieke Mongoolse yurt! Een yurt (of: joert) is een traditionele tentsoort, een unieke vorm van kamperen. De houten constructie is bekleed met pure, vervilte schapenwol en voorzien van houtkachel. Luxe en comfortabel kamperen, in elk jaargetijde!

Onbezorgd kamperen met kinderen

Onze camping beschikt over de leukste accommodaties, activiteiten en animatie voor gezinnen met kinderen. Wat dacht je van het spelen van levend stratego of spannende verhalen vertellen bij het kampvuur? Bij camping Het Vossenhol beleef je de ideale kindervakantie!

Wil je de Finse grillkota of Yurt huren? Vraag onze receptiemedewerker naar de mogelijkheden.

 

Kamperen in Ermelo? Op onze gemoedelijke camping Het Vossenhol geniet je van de natuur, van elkaar. Enne… niets moet, (bijna) alles mag!