Camping Het Vossenhol Ermelo. Geniet met elkaar, van elkaar.

In 1968 vertrok de familie Voskuijl vanuit Delft, waar vader melkboer was, naar de Veluwe. Met ambitieuze plannen, want er zou een heuse camping komen. Een plek, waar families, vrienden, stellen en gezinnen samen komen. Om te genieten. Om uit te rusten en de verbinding met elkaar aan te gaan.

Vernieuwingen & verbeteringen

Na het overlijden van vader Voskuijl in 2016, heeft de dochter besloten om dit familiebedrijf met een missie voort te zetten. De inbreng van dit jonger elan is te merken: de vernieuwing is ingezet. De kantine wordt omgetoverd tot grand café, de nieuwe website is gelanceerd, er zijn plannen voor een speelbos en de eerste glamping tenten voor luxe kamperen zijn een feit!

Niets moet, (bijna) alles mag

Het Vossenhol is een kleinschalige camping midden in de oeroude bossen van Ermelo. Waar persoonlijke aandacht, rust en het ouderwetse gevoel van gezellig kamperen hoog in het vaandel staan, maar met alle comfort en faciliteiten van nu.

Gezelligheid & gemoedelijkheid

Een camping, waar je buurman je haringen leent omdat je die van jou bent vergeten. Of helpt met het opzetten van je tent. Waar je met z’n allen rondom een kampvuur geniet van de mooiste verhalen. En dat in een omgeving met een overvloed aan prachtige natuurgebieden en talloze sport- en recreatiemogelijkheden. Wat wil je nog meer?

Camping Het Vossenhol Ermelo. Geniet met elkaar, van elkaar.