Prachtig vakantiepark in Ermelo


Vakantie vieren bij een vakantiepark in Ermelo? Vakantiepark het Vossenhol is een mooi vakantiepark in Ermelo. Het vakantiepark ligt middenin de Ermelose bossen, maar toch centraal en vlakbij de gezellige binnenstad van Ermelo. Het vakantiepark in Ermelo is kleinschalig, maar van alle gemakken voorzien. Het Vossenhol is een mooi, gezellig en kindvriendelijk vakantiepark in Ermelo.

Vier je vakantie bij vakantiepark het Vossenhol in Ermelo!

Ga erop uit en ontdek Ermelo

Door de centrale ligging van het vakantiepark in Ermelo, is vakantiepark het Vossenhol de ideale plek om Ermelo te ontdekken. Ga lekker fietsen door de Ermelose bossen of ga met de boswachter op pad om wilde zwijnen te spotten. Bezoek het gezellige centrum van Ermelo en struin door de winkelstraat. Of plof neer bij één van de vele terrasjes en geniet van een lekkere lunch.


Vakantie vieren in Ermelo!

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepark in Ermelo? Het Vossenhol is een prachtig vakantiepark gelegen in Ermelo. Een vakantie bij vakantiepark het Vossenhol staat garant voor heerlijke vakantie voor de hele familie in Ermelo. Vakantiepark het Vossenhol is geschikt voor jong én oud en is de ideale uitvalsbasis om Ermelo te verkennen en ontdekken.

Vakantiepark het Vossenhol

Ook op vakantiepark het Vossenhol is er genoeg te doen. Op het vakantiepark is een leuke speeltuin, zwembad met glijbaan en een waterspeelplaats. Het vakantiepark is volledig autovrij en daardoor zeer kindvriendelijk. 


Kamperen, glamperen of in een chalet

Vakantiepark het Vossenhol heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er ruime kampeerplaatsen midden in de natuur. Deze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, omgeven door bomen en geschikt voor de camper, caravan en tent. Ook zijn er diverse glamping accomodaties. Hier geniet je van het buitenleven, maar dan net met iets meer luxe. Ook zijn er mooie chalets te huur. Deze chalets zijn geschikt voor vier personen en van alle gemakken voorzien. De chalets staan op een ruim perceel en bieden veel privacy. Vakantiepark het Vossenhol heeft een vakantie voor iedereen.

Boek je vakantie!

Ben je toe aan een ontspannen vakantie of een lekker weekendje weg met je gezin? Bij vakantiepark het Vossenhol zit je helemaal goed. Op en rond ons vakantiepark in Ermelo is er altijd wel wat te doen. Bekijk de mogelijkheden en boek je verblijf bij ons vakantiepark in Ermelo.


Boek je vakantie bij ons vakantiepark!

Een vakantie in Ermelo! 

Reserveer nu Bekijk de tarieven