Prachtige natuurcamping op de Veluwe


Ben je op zoek naar een camping in het bos op de Veluwe? Kom dan naar Camping Het Vossenhol! Door de unieke ligging op de Veluwe is het een echte natuurcamping. Ook heide en zandvelden liggen in de omgeving van het campingterrein. Kom tot rust in deze prachtige natuurrijke omgeving!

Camping midden in de bossen

Natuurcamping Het Vossenhol ligt op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. De camping ligt midden in de Veluwse bossen. Je geniet op en top van het buitenleven. Vanuit de camping loop je zo de vrije natuur in. Tijdens je verblijf bij Camping Het Vossenhol geniet je van prachtige uitzichten: bos, heide, zandvlakten en landgoederen.

Verken de prachtige natuur

Rondom de camping is er genoeg te doen. Ga er op uit ontdek de mooiste plekjes van de natuur. Een paar tips:

  • Wandelen in de Veluwse bossen
  • Een fietstocht maken over de heide en zandvlakten
  • Op pad met de boswachter en herten en wilde zwijnen spotten
  • Leuke musea bezoeken
  • De Veluwe te paard verkennen

Kamperen in de natuur

Bij het Camping Het Vossenhol verblijf je midden in de natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en goed onderhouden. Je bent in het seizoen welkom met (toer)caravan, vouwwagen, camper of tent. Als je wilt kamperen met meer luxe een vleugje glamour, boek je lekker een glamping tent of Yurt. Je kampeert dan midden in de natuur, maar dan net wat comfortabeler. Voor het ultieme comfort huur je een luxe accommodatie, zoals een chalet. De chalets zijn geschikt voor vier personen en van alle gemakken voorzien.

Boek je verblijf in de natuur!

Wil je kamperen bij een mooie natuurcamping op de Veluwe en ben je op zoek naar een gemoedelijke camping, midden in de bossen? Ga dan voor de kleinschaligheid en gezelligheid van Camping Het Vossenhol. De camping is van alle gemakken voorzien en vanaf het terrein ben je zo in de natuur. Boek snel je verblijf of bel naar 0341552101.


Kom kamperen op de Veluwe!

Kamperen op de Veluwe! Boek je verblijf.

Reserveer nu Bekijk de tarieven