Natuurcamping Ermelo


Het is langer licht, de zonnestralen voelen warmer aan, en de natuur ontwaakt zich weer. Vanaf het voorjaar kunnen we weer eindeloos genieten van die heerlijke lange dagen. Het is tijdens de lente en zomer dat we weer volop genieten van al het moois dat Nederland ons te bieden heeft. Met de Veluwe als een topattractie op zich. En het is exact hier waar Camping het Vossenhol zich begeeft, in één van de mooiste omgevingen van ons land. Je vindt onze natuurcamping op de rand van Ermelo, tussen het dorpscentrum en buurtschap Drie. De natuurcamping Ermelo ligt daarmee middenin de groene bossen, maar is toch centraal gelegen. Rust, ruimte en een prachtige omgeving komen hier op bijzondere wijze samen. Heel veel beter dan dit wordt het niet. En dat alles op een goed bereikbare plek in eigen land.

Nederland op zijn allermooist

Schitterende bossen, stuifzand, schaapskuddes en stromende beekjes. Dit is de Veluwe op zijn allerbest. Het is in deze natuurrijke omgeving waar alles vloeiend lijkt samen te komen. Historische musea, gezellige dorpen, culinaire hoogstandjes en volop mogelijkheden om te genieten van de Veluwse natuur. Je kunt hier uren ronddwalen door uitgestrekte wouden, terwijl je vanaf een verhoogde heuvel uitkijkt over de paarse heidevelden. En neem vooral je verrekijker mee om de edelherten en wilde zwijnen van een afstandje te bewonderen. De Veluwe staat voor actief, avontuurlijk en uitdagend. Maar ook voor verleidelijk lekker en ontspannend. Zo genieten ook de allerjongsten van een hele hoop opwinding. Kom en ontdek al het moois dat dit gebied te bieden heeft. De Veluwe is namelijk een hele beleving op zich. 

Genieten van alle rust en comfort

Op en rond onze natuurcamping in Ermelo is altijd wel iets te doen. Ons recreatiepark is geschikt voor elke soort bezoeker. Zo zullen gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars en andere sportievelingen zich al snel thuis voelen op onze gezellige camping. Ben jij op zoek naar een sportieve vakantie, of wil je juist op je dooie gemak genieten van het sfeervolle Veluwse buitenleven? Het kan allemaal. Onze ruime camping is namelijk van alle denkbare gemakken voorzien. Van een overdekt zwembad tot gratis wifi, een waterspeelplaats, grillhuis, wasserette en sanitaire voorzieningen. Wij hebben aan alles gedacht. Zo kun je zorgeloos genieten van een welverdiende combinatie van rust en comfort. Voor klein en groot, jong en oud, hem en haar. Bij Het Vossenhol heten we iedereen van harte welkom.