Kleine camping Ermelo


De leukste kleine camping in Ermelo

Camping het Vossenhol is de leukste kleine camping in Ermelo. Bij camping het Vossenhol vinden we persoonlijk contact met onze gasten zeer belangrijk. We hebben daarom rond de 120 jaarplaatsen en 60 toerplaatsen. Zo kunnen wij elke gast die persoonlijke service geven die zij verdienen. Tijdens jouw vakantie is het namelijk tijd voor JOU om te genieten. En waar kan je nu beter genieten dan op een kleine camping in het mooie Ermelo. 

Ruime plaatsen op een kleine camping in Ermelo

Dat camping het Vossenhol een kleine camping in Ermelo is, wil nog niet zeggen dat we onder doen bij de grote campings. In tegendeel! De camping is ingericht met zeer ruime plaatsen. Je struikelt dus niet over andermans scheerlijnen. Ook ligt deze kleine camping midden in de natuur van Ermelo en liggen de mooiste plekjes al op een steenworp afstand. Zo kun je tijdens de vakantie even helemaal tot rust komen en optimaal genieten. 

Autovrij en kindvriendelijk

De voordelen van het kamperen op een kleine camping in Ermelo zijn niet alleen de prachtige natuur en bezienswaardigheden. Het geeft ook rust en veiligheid. De kleinschaligheid van de camping zorgt ervoor dat alle faciliteiten op loopafstand zijn. Kinderen kunnen makkelijk zelf naar de speeltuin of het zwembad lopen. Ook andere faciliteiten, zoals de wasserette en de toiletgebouwen liggen op loopafstand. We hebben er daarom voor gekozen de gehele camping autovrij te houden. Zo kunnen de (klein)kinderen onbezorgd spelen en heb je zelf geen last van langsrijdend verkeer. De auto kun je na het opzetten van de tent of caravan parkeren op de parkeerplaats naast de camping. 

Dat is pas echt in alle rust ontspannen en stressvrij vakantie vieren!

Kleinschalig, maar alles wat je nodig hebt!

Gemak dient de mens, zeker tijdens de vakantie! We willen dan ook dat het je aan niets ontbreekt. Voor de warme dagen is er een zwembad op het terrein om even heerlijk in af te koelen en vuile was kun je wassen in de wasserette. Mocht u toch nog het luie zweet eruit willen werken, kom dan naar ons voetbalveld aan de overkant van de weg. 

Al helemaal zin in de vakantie? Boek dan vandaag nog een plek.