Kom kamperen op de Veluwe


Wil je kamperen op de Veluwe en ben je op zoek naar een gezellige familie camping? Op één van de mooiste plekjes van de Veluwe is camping het Vossenhol gevestigd. Middenin de Veluwse bossen ligt camping het Vossenhol. 

Kamperen in het hart van de Veluwe

Tussen de bossen, heide en zandvlakten is het Vossenhol gevestigd. Door de centrale ligging op de Veluwe is de camping per uitstek geschikt om de Veluwe te ontdekken. Je bent zo op de hei en je loopt al snel de bossen van de Veluwe in. 

Ontdek de mooiste plekken van de Veluwe

De Veluwe is een prachtig gebied om te kamperen, wandelen, fietsen en paardrijden. Maak een boswandeling door de Veluwse bossen, huur fietsen en ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe. De Veluwe is ook dé plek om wild te zien. Ga met de boswachter op pad om herten, reeën en wilde zwijnen te spotten. Wil je iets meer avontuur? Ontdek de Veluwe te paard en ga paardrijden!

Kamperen middenin de natuur

Bij camping het Vossenhol kun je op en top genieten van het Veluwse buitenleven. Je kunt er heerlijk kamperen in een natuurlijke omgeving. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en geschikt voor caravans, vouwwagens, campers en tenten. Voor iets meer luxe boek je een glamping tent of chalet

Faciliteiten op de camping

Ook op de camping valt er genoeg te beleven. Er is een overdekt zwembad (mét glijbaan), waterspeelplaats en voetbalveld. Verder is de camping van alle gemakken voorzien. Er is een verwarmd sanitair gebouw en natuurlijk gratis wifi.

Daarom kamperen op de Veluwe bij het Vossenhol:

  • Prachtig gelegen op de Veluwe
  • Ruime plaatsen midden in de natuur
  • Geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en camper
  • Kleinschalig & persoonlijk
  • Genieten van het Veluwse buitenleven

Vanuit onze camping centraal op de Veluwe ontdek je de mooiste plekjes op steenworp afstand. Bekijk hier de kampeermogelijkheden en ontdek de Veluwe op z’n mooist!


Kom kamperen op de Veluwe!

Kamperen op de Veluwe is nog nooit zo leuk geweest. 

Reserveer nu Bekijk de tarieven