Kamperen in het bos


Wil je kamperen in het bos en ben je op zoek naar een gezellige familie camping? Op één van de mooiste plekjes van de Veluwe is camping het Vossenhol gevestigd. Middenin de Veluwse bossen ligt camping het Vossenhol. 

Midden in het bos kamperen

Tussen de bossen, heide en zandvlakten is het Vossenhol gevestigd. De camping zelf is omringd door bos. Door de centrale ligging op de Veluwe is de camping per uitstek geschikt om de Veluwe te ontdekken. Je bent zo op de hei en je loopt al snel de bossen van de Ermelo in.

Ermelo is een prachtige plek om in het bos te kamperen, wandelen, fietsen en paardrijden. Een heerlijke boswandeling maken, genieten van een bijzondere fietstocht en de mooiste plekjes op de Ermelose heide bezoeken is allemaal mogelijk vanaf onze camping. Ermelo is ook dé plek om wild te zien. Ga met de boswachter op pad om herten, reeën en wilde zwijnen te spotten. 

Kamperen middenin de natuur

Bij camping het Vossenhol kun je op en top genieten van het Veluwse buitenleven. Je kunt er heerlijk kamperen in een natuurlijke omgeving. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en geschikt voor caravans, vouwwagens, campers en tenten. Voor iets meer luxe boek je een glamping tent of chalet. 

Faciliteiten op de camping

Ook op de camping valt er genoeg te beleven. Er is een overdekt zwembad (mét glijbaan), een waterspeelplaats en een voetbalveld. Verder is de camping van alle gemakken voorzien. Er is een verwarmd sanitair gebouw en natuurlijk gratis wifi.

Daarom kamperen op de Veluwe bij het Vossenhol:

  • Prachtig gelegen op de Veluwe
  • Ruime plaatsen midden in de natuur
  • Geschikt voor tent, caravan, vouwwagen en camper
  • Kleinschalig & persoonlijk
  • Genieten van het Veluwse buitenleven

Vanuit onze camping centraal op de Veluwe ontdek je de mooiste plekjes op steenworp afstand. Bekijk hier de kampeermogelijkheden en ontdek de Veluwe op z’n mooist!


Kamperen in het bos, boek gauw uw vakantie!

Reserveer nu Bekijk de tarieven