Kampeerplek Ermelo


De mooiste Kampeerplek in Ermelo

Wat een genot. Even heerlijk weg met de caravan of tent. De frisse buitenlucht, de vogels die zingen en even heerlijk midden in de natuur zijn. Waar kan dit nu beter dan op de Veluwe? Bij camping het Vossenhol bieden we je een prachtige kampeerplek vlakbij Ermelo. De ideale omgeving voor zowel een ontspannen als actieve vakantie. Lekker even ‘s morgens warme broodjes halen, een ontspannen wandeltocht beginnen of met de wind in de haren op de fiets. Deze kampeerplek in Ermelo is jouw ideale startpunt voor een onvergetelijke vakantie.

De rustigste kampeerplek in Ermelo

Camping het Vossenhol is een kleinschalige camping in Ermelo. Persoonlijk contact met onze gasten vinden we zeer belangrijk. Tijdens jouw vakantie is het namelijk tijd voor JOU om te genieten. Dat camping het Vossenhol een kleine camping in Ermelo is, wil nog niet zeggen dat de kampeerplekken klein zijn. In tegendeel! De camping is ingericht met zeer ruime plaatsen. Je struikelt dus niet over andermans scheerlijnen. . Ook ligt deze kleine camping midden in de natuur en liggen de mooiste plekjes al op een steenworp afstand. Om er nog eens een schepje bovenop te doen is de gehele camping ook nog eens autovrij. Zo kun je tijdens de vakantie even helemaal tot rust komen en optimaal genieten. 

 

De kampeerplek in Ermelo waar het aan niets ontbreekt

Gemak dient de mens. Dit geldt zeker tijdens de vakantie! We willen dan ook dat het je aan niets ontbreekt. Hier een kleine greep uit onze faciliteiten:

  • Een schoon toiletgebouw met warme douches. 
  • Een wasserette voor al jouw vuile was. 
  • Een zwembad om even heerlijk in af te koelen tijdens de warme zomerdagen. 
  • Een sportveld om lekker het luie zweet eruit te werken.
  • Gratis wifi

 

Al helemaal zin gekregen in de vakantie? Boek dan vandaag nog een plek.