Familiecamping Ermelo


De uiltieme familiecamping in Ermelo

Camping het Vossenhol is de ultieme familiecamping in Ermelo! Onze camping is kleinschalig en daarnaast ligt de camping ook nog eens in de prachtige omgeving van de Veluwe!

Camping het Vossenhol ligt op een steenworp afstand van Ermelo. Je kan dus zowel binnen- als buiten de grenzen van de camping een waanzinnige vakantie beleven met het hele gezin. Dit, en nog veel meer, maakt camping het Vossenhol, de leukste familiecamping in Ermelo!

Leuke activiteiten op deze familiecamping in Ermelo

Op en rond de camping zijn er tal van activiteiten te beleven. De camping en zijn omgeving zijn uitermate geschikt voor een leuke tijd met het hele gezin. Of jullie nu gek zijn op de natuur, wandelen of sporten. Het kan allemaal bij camping het Vossenhol.

Hier een kleine greep uit de vele activiteiten die je kunt doen:

  • Wandelen of fietsen in de prachtige Veluwse bossen.
  • Op safari met de boswachter.
  • Ga op regenachtige dagen naar het indoor speelparadijs of de bioscoop.
  • Pak een ontspannen dagje aan het zwembad of Strand Horst.
  • Ga een gezellig dagje uit naar één van de vele pretparken in de buurt.
  • Ga op avontuur met de mountainbike of speel een potje paintball..

 

Autovrij en kindvriendelijk

Camping het Vossenhol is niet alleen de leukste familiecamping in Ermelo vanwege de prachtige natuur en te gekke activiteiten. De camping biedt ook rust en veiligheid. De kleinschaligheid van de camping zorgt ervoor dat alle faciliteiten op loopafstand zijn. Kinderen kunnen zo makkelijk zelf naar de speeltuin of het zwembad gaan. Ook andere faciliteiten, zoals de de toiletgebouwen liggen vlakbij. We hebben er daarom voor gekozen de gehele camping autovrij te houden. Zo kunnen de (klein)kinderen onbezorgd spelen en heb je zelf geen last van langsrijdend verkeer. De auto kun je na het opzetten van de tent of caravan parkeren op de parkeerplaats naast de camping. 

Dat is pas echt in alle rust ontspannen en stressvrij vakantie vieren voor jong en oud!

Beginnen de vakantiekriebels al te komen? Boek dan vandaag nog een plek.