Mooie camping op de Veluwe met zwembad


Camping het Vossenhol is een gezellige camping op de Veluwe. De camping is van alle gemakken voorzien en heeft een heerlijk zwembad mét glijbaan. Weer of geen weer je kunt in het seizoen een duik nemen in het zwembad. Bij mooi weer gaat het dak van het zwembad open. Op deze plek op de Veluwe kun je heerlijk vertoeven!  

Gezellige familie camping op de Veluwev

Camping het Vossenhol ligt op één van de mooiste plekjes van de Veluwe. Middenin de bossen, maar toch op loopafstand van het centrum, ligt camping het Vossenhol. Het Vossenhol is een kleine, maar gezellige familiecamping op de Veluwe. De camping is volledig autovrij en daardoor extra veilig voor kinderen.

Genoeg te doen op de camping

Op de camping is er genoeg te doen. De kinderen kunnen lekker zwemmen in het zwembad en roetsjen van de glijbaan. Verder beschikt de camping over een wasserette, is er een verwarmd sanitair gebouw en natuurlijk gratis Wifi.  

De kinderen kunnen lekker zwemmen in het zwembad en roetsjen van de glijbaan.

Kamperen op de Veluwe

Op onze gezinscamping op de Veluwe kun je kort, maar ook voor langere tijd kamperen. Ben je helemaal weg van de Veluwe en op zoek naar een leuke camping? De camping heeft diverse kampeermogelijkheden. Zo zijn er ruime kampeerplaatsen voor de caravan en tent, maar ook glamping tenten en chalets te huur.

Daarom kamperen bij het Vossenhol

Wil je kamperen op de Veluwe en ben je op zoek naar een leuke camping met zwembad? De pluspunten van camping het Vossenhol op een rij:

  • Camping met zwembad én glijbaan
  • Prachtig gelegen op de Veluwe
  • Ruime kampeerplaatsen midden in de natuur
  • De ideale plek om de omgeving te verkennen

Kom een duik nemen!

Wil je kamperen op de Veluwe en ben je op zoek naar een leuke camping met zwembad? Bekijk de kampeermogelijkheden en boek je verblijf bij het Vossenhol. Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. 


Kom kamperen op de Veluwe!

Kamperen op de Veluwe! Boek je verblijf.

Reserveer nu Bekijk de tarieven