Camping Veluwe met zwembad


Het is er heuvelachtig, gevarieerd en vooral heel erg uitgestrekt; de Veluwe is schitterend. Met de heidevelden en zandvlakten is het in deze omgeving dat rust en ruimte elkaar ontmoeten. Het klinkt zowaar als de ultieme vakantieplek. En dat is het ook. De Veluwe staat namelijk voor natuurbelevenis. In dit gebied kun je een complete vakantie moeiteloos vullen. Van de vennen, beekjes, heides, zandvlaktes, tot aan de uitgebreide plassen en het fascinerende dierenleven; we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Want werkelijk niets is heerlijker dan wandelen over bloeiende heide om daar je hart op te halen. En campings zijn daar weer een goede uitvalsbasis voor. Het Vossenhol heet je daarom van harte welkom op onze rustgevende camping Veluwe met zwembad. Lekker dichtbij, gewoon in Nederland. 

Alles voor een onvergetelijke vakantie

Op en rond onze comfortabele camping heb je altijd wel iets te doen. Camping Het Vossenhol is een kleinschalige familiecamping, waar je heerlijk kunt vertoeven. Bij ons staat gemoedelijkheid namelijk voorop. Dat betekent genieten van alle rust en ruimte, maar wel het gemak en comfort hebben die de beschikbare voorzieningen met zich meebrengen. Een van de meest geliefde voorzieningen is ons zwembad. Hiervan wordt het dak in de zomer open gezet en is er dus ook een dak beschikbaar als het een keertje minder mooi weer is. Daarnaast kent dit bad ook een gave glijbaan voor de kinderen. Maar dat is niet alles. Zo bieden we ook gratis wifi, een waterspeelplaats, wasserette, en een verwarmde sanitair ruimte. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. 

Heerlijk tot rust komen op de Veluwe

Ben je dus op zoek naar een leuke camping én een schitterende omgeving? Dan is Camping het Vossenhol op de Veluwe jouw volgende bestemming. Je vindt onze camping dan ook op een uiterst gunstige locatie. We zijn gevestigd aan de rand van Ermelo, tussen het centrum van het dorp en buurtschap Drie. In de directe omgeving van ons camping vind je groene bossen, waar je even helemaal tot rust kunt komen. En toch is ons camping in de Veluwe met zwembad uiterst centraal gelegen. Daarbij heb je dus alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie binnen handbereik of loopafstand. Rust, ruimte, en een ongedwongen sfeer; dat is camping Het Vossenhol. In het heerlijke Ermelo. Op de prachtige Veluwe.