Prachtige natuurcamping op de Veluwe


Ben je op zoek naar een natuurcamping op de Veluwe? Camping het Vossenhol ligt middenin de mooie natuur van de Veluwe. Door de unieke ligging op de Veluwe is het Vossenhol een echte natuurcamping. In het midden van de bossen, heide en zandvelden is camping het Vossenhol gevestigd.

Dé natuurcamping van de Veluwe

Natuurcamping het Vossenhol ligt op één van de mooiste plekjes van de Veluwe. De camping ligt middenin de natuur en Veluwse bossen! Je kunt hier op en top genieten van het Veluwse buitenleven. Vanuit de camping loop je zo de vrije natuur in. Bos, heide, zandvlakten en landgoederen: tijdens je verblijf op het Vossenhol kun je genieten van spectaculaire uitzichten.

Verken de prachtige natuur

Rondom de camping is er genoeg te doen. Ga er op uit ontdek de mooiste plekjes van de natuur:

  • Ga lekker wandelen in de Veluwse bossen
  • Maak een fietstocht over de heide en zandvlaken
  • Ga op pad met de boswachter en spot herten en wilde zwijnen
  • Breng een bezoek aan deze leuke musea
  • Of verken de Veluwe te paard en ga paardrijden!

Ben je op zoek naar een natuurcamping op de Veluwe? Camping het Vossenhol ligt middenin de mooie natuur van de Veluwe.

Kamperen in de natuur

Bij het Vossenhol kampeer je letterlijk middenin de natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en natuurlijk opgezet. De camping en kampeerplaatsen zijn omgeven door bomen. Je bent het seizoen welkom met (toer)caravan, vouwwagen, camper of tent. Als je wilt kamperen met een vleugje glamour, boek je lekker een glamping tent. Je kampeert middenin de natuur, maar dan net wat comfortabeler. Voor het ultieme comfort huur je één van onze chalets. Deze chalets zijn geschikt voor vier personen en van alle gemakken voorzien.

Boek je verblijf in de natuur!

Wil je kamperen bij een mooie natuurcamping op de Veluwe en ben je op zoek naar een gemoedelijke camping, midden in de natuur? Ga dan voor de kleinschaligheid en gezelligheid van camping Het Vossenhol. De camping is van alle gemakken voorzien en vanaf de camping loop je zo de natuur in. Boek snel je verblijf.


Kom kamperen op de Veluwe!

Kamperen op de Veluwe! Boek je verblijf.

Reserveer nu Bekijk de tarieven