Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3 Afbeelding 4

Kamperen

  1. Ruime plaatsen midden in de natuur
  2. Kindvriendelijk & autovrij & hondenvrij
  3. Kleinschalig & persoonlijk
  4. Geschikt voor tent, caravan, vouwwagen of camper
  5. Schoon & strak onderhouden park 

Zin om te luieren? Of ga je er juist liever op uit? Vanuit onze camping in het centraal gelegen Ermelo ontdek je de mooiste plekjes op een steenworp afstand!

Kamperen op de Veluwe

Met (toer)caravan, vouwwagen, camper of tent bent u van 1 april t/m 31 oktober van harte welkom! Ons gezellige vakantiepark is voorzien van ruime plaatsen, midden in de natuur. Het verwarmde sanitairgebouw is voorzien van douches, toiletten, wastafels en afwasplaatsen. Uiteraard is er ook een stortplaats voor chemische toiletten aanwezig. Voor aan bij de camping hebben wij een toiletunit staan.

Plattegrond

In verband met reorganiseren hebben wij een nieuwe plattegrond. Klik hier om de plattegrond te zien of bent u benieuwd hoe het er nu uit ziet op de camping? Kom gerust langs voor een wandeling over ons park.

 

Wil je kamperen op de Veluwe en ben je op zoek naar een gemoedelijke camping, midden in de natuur? Ga voor de kleinschaligheid en gezelligheid van Camping Het Vossenhol. Alle voorzieningen zijn op loopafstand én… vanaf ons fraaie vakantiepark loop je zo de bossen in.


Bekijk de beschikbaarheid

Wil je er even tussenuit? Check snel de beschikbaarheid en tarieven! En heb je vragen? Bel of mail gerust!

Reserveer nu Bekijk de tarieven