Voorzieningen

Onze ruim opgezette camping is van alle gemakken voorzien. Van overdekt zwembad (waarvan het dak in de zomer open wordt gezet) met glijbaan (van 10 sept. tot 1 april gesloten), tot gratis wifi, waterspeelplaats, een wasserette, verwarmde sanitair ruimte (van 31 okt. tot 1 april gesloten) en een gezellig terras voor een lekkere daghap (hoogseizoen).


Beleef het echte campinggevoel

Camping Het Vossenhol is een kleinschalige familiecamping, waar je heerlijk kunt vertoeven. Geniet van rust, ruimte, vrijheid en natuur, maar wees verzekerd van het gemak en comfort dat de op ons park aanwezige voorzieningen met zich meebrengen.
 
Ook kinderen vermaken zich prima: ze kunnen lekker zwemmen, luisteren naar verhalen rond het kampvuur, spelen in het speelhuisje of in de speeltuin, ravotten in het bos, tafeltennissen, voetballen… je kunt het zo gek niet bedenken. En: omdat honden en auto’s op het park niet zijn toegestaan, kun je je kinderen onbekommerd laten spelen!

(H)eerlijk eten

Camping Het Vossenhol biedt eerlijk eten voor een goede prijs. Zo kun je elke dag genieten van versgebakken broodjes, eitjes van de boer…. En heb je geen zin om te koken? Bestel een huisgemaakte dagschotel, voor maar € 8,95 per persoon! (hoogseizoen)

Je eigen moestuin

Kinderen die langere tijd op ons park verblijven, mogen gebruik maken van onze moestuin. Kweek je eigen wortels, sla of andere lekkere groenten. Hoe leuk is dat?! Vraag ernaar bij de receptie!
 

Kampeerplaats of accommodatie?

Heb je zelf geen tent of caravan? Huur dan een van onze comfortabele chalets of ga eens in een heuse glamping tent
 


Bekijk de beschikbaarheid

Wil je er even tussenuit? Check snel de beschikbaarheid en tarieven! En heb je vragen? Bel of mail gerust!

Reserveer nu Bekijk de tarieven