Waterpret op de Veluwe!


Onze camping ligt op steenworp afstand van het Veluwemeer en vlakbij Strand Horst. Ben je gek op het water en watersporten? Lees dan zeker deze blog over waterpret op de Veluwe.

Waterratten opgelet

Door de gunstige ligging van camping bij het Veluwemeer is het Vossenhol de ideale uitvalsbasis om een watersport te beoefenen. Surfen, zeilen, varen, waterskiën: op het Veluwemeer haal je, je hart op. Of je nu een beginnend of ervaren watersporter bent, door het ondiepe water is het Veluwemeer ideaal voor de beginnende watersporter. Buiten de vaargeulen om kun namelijk je overal lopen. Hartstikke veilig en perfect voor de watersport. Door de gunstige ligging en het ondiepe water is Strand Horst zelfs een van de beste kitesurf- en surflocaties van Nederland.

Ga het water op!

  • Huur een bootje. Stap aan boord van een sloep en zet koers naar de gezellige vissersstadjes Harderwijk en Elburg. Ga het water op en huur een sloep of zeilboot.
  • Of vaar eens mee met een originele Elburger, Spakenburger of Kamper botter en proef de sfeer van de oude Zuiderzeevisserij.
  • Leer kite- en windsurfen. Ga op les en leer de basisbeginselen van een gediplomeerd instructeur. Zo kun je in kleine groepjes leren windsurfen, kitesurfen of suppen. Boek je les hier.
  • Al wat ervaring? Huur hier je wind- of kitesurfmateriaal en ga het water op.

Genieten van zon, zee en strand!

Wil je liever een dagje relaxen en genieten van de zon? Bij Strand Horst kun je ook heerlijk recreëren aan het water. Neem een verfrissende duik of bekijk de hoge sprongen van de wakeboarders. Maar je kunt ook lekker zonnen op het fijne zandstrand, terwijl de kids in het water spelen of zandkastelen bouwen. Zit het weer niet helemaal mee? Breng dan een bezoekje aan dit indoor zwemparadijs of neem een duik in ons zwembad!

Bekijk ook

Ga paardrijden op de Veluwe

De Veluwe is prachtig. Hoe leuk is het om de omgeving per paard te verkennen?

De leukste uitjes in Ermelo

Tijdens je verblijf ga je er vast eens op uit om Ermelo te verkennen. Zeker doen, want in Ermelo valt een hoop te beleven.

Meer blogs