Dagje naar het Dolfinarium


Zin om er een dagje op uit te gaan? Ga naar het Dolfinarium en ontmoet de dieren. Op slechts 15 minuutjes rijden van Camping het Vossenhol ligt het Dolfinarium. Een bezoekje aan het grootste zeezoogdierenpark van Europa staat garant een spetterend dagje uit voor jong en oud.

Zeker doen bij het Dolfinarium
Bij het Dolfinarium valt een hoop te zien en te beleven. Er zijn natuurlijk dolfijnen, maar ook walrussen, zeeleeuwen, bruinvissen, zeehonden, vissen en zelfs haaien. Voor ieder diersoort zijn er diverse shows en voorstellingen. Tijdens je bezoek aan het Dolfinarium, moet je dit zeker doen:

  • Bezoek de dolfijnenshow Aqua Bella en ga op wereldreis met de dolfijnen.
  • Lachen, gieren en brullen bij de Snorshow. Ontdek hoe slim én bijdehand Walrussen zijn.
  • Bekijk de spiksplinternieuwe Zeeleeuwenshow in het Zeeleeuwentheater.
  • Durf jij het? Roggen en haaien aaien bij het roggenrif.
  • Spot dolfijnen en walrussen achter de 60 meter lange glazenwand bij de Odiezee.

Nog veel meer te doen in het park
Naast de dierenshows kun je ook lekker ravotten en spelen in het Dolfinarium. Ga op zoek naar krabben en kreeften bij de Krabbenkust en ga naar de speeltuin op het strand. Honger gekregen? Eet een patatje in het onderwatercafé of een ijsje op het strand.

Ga op zoek naar krabben en kreeften zoeken bij de Krabbenkust!

Uniek souvenir
Wil je een uniek aandenken aan je dagje uit bij het Dolfinarium? Ga dan op de foto met een dolfijn of zeeleeuw. Is het jouw grootste wens om een dolfijn van dichtbij de ontmoeten? Dat kan er zijn namelijk ook programma’s waarbij je bij de dolfijnen in het water stapt. 

Enthousiast geworden? Bestel hier alvast je tickets en ontdek de onderwaterwereld!

Bekijk ook

Wandelen in Ermelo

Vanaf Camping het Vossenhol kun je heerlijk wandelen in Ermelo. Je geniet van de uitgebreide natuur, aardige mensen en bijzondere bezienswaardigheden. 

Waterpret op de Veluwe!

Ben je gek op het water en watersporten? Lees dan zeker deze blog over waterpret op de Veluwe.

Meer blogs