Kom naar de zomeravond braderie in Ermelo!


Veel toeristen en inwoners van Ermelo kijken er naar uit: de Zomeravondbraderie. Zes dinsdagavonden lang staat het centrum van Ermelo op z’n kop. Als je in de zomermaanden bij het Vossenhol verblijft moet je dus zeker een bezoek brengen aan deze gezellige zomerbraderie.

Eén van de grootste braderieën van de Veluwe

De zomeravondbraderie in Ermelo is één van de grootste braderieën van de Veluwe. In het centrum van Ermelo staan maar liefst 190 kraampjes in het centrum van Ermelo. Bij deze kraampjes zie je de meest uiteenlopende producten, die je voor een klein prijsje kunt aanschaffen.

Zo zie je de laatste trends op het gebied van cosmetica en parfum en kun je een compleet nieuwe outfit shoppen voor dames, heren en kinderen. Natuurlijk zijn er ook heel veel kraampjes met allerlei lekkernijen. Stroopwafels, oliebollen en broodjes beenham, werkelijk alles kun je proeven op de braderie.

Veel toeristen en inwoners van Ermelo kijken er naar uit: de Zomeravondbraderie!

Een en al gezelligheid

Naast de braderie zijn er veel gezellige terrassen te vinden en is er overal muziek. Op het Molenaarsplein worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld op een pony rijden of een rondje maken in de draaimolen. Tijdens dit drukbezochte evenement wordt Ermelo omgetoverd tot een en al gezelligheid. Het beloven weer gezellige dagen te worden!

Kom naar de zomeravondbraderie

De zomeravondbraderie in Ermelo vindt dit jaar plaats op:

  • Dinsdag 18 juli 2017
  • Dinsdag 25 juli 2017
  • Dinsdag 1 augustus
  • Dinsdag 8 augustus
  • Dinsdag 5 augustus
  • Dinsdag 22 augustus

Bekijk ook

De leukste pretparken in de omgeving

Wil je er een dagje op uit? Vlakbij Ermelo zijn genoeg leuke pretparken. In deze blog zetten wij de leukste voor je op een rij.

Wandelen in Ermelo

Vanaf Camping het Vossenhol kun je heerlijk wandelen in Ermelo. Je geniet van de uitgebreide natuur, aardige mensen en bijzondere bezienswaardigheden. 

Meer blogs