Een dag op camping het Vossenhol


Op en rondom onze camping valt er genoeg te beleven. In deze blog lees je hoe een dag in het hoogseizoen bij het Vossenhol eruit kan zien.

08:00 – Rustig wakker worden
Door de ligging van de camping middenin de natuur word je in de ochtend waarschijnlijk gewekt door Moeder Natuur. Grote kans dat fluitende vogels je wekken. Dat is toch lekker wakker worden?

08:30 – Ontbijt!
Begin de dag goed met een lekker ontbijt. Geniet van een lekkere kop koffie en haal verse broodjes bij de plaatselijke bakker. Ben je een echt ochtendmens? Haal er dan ook een krantje bij.

10:00 – Plons in het zwembad
Weer of geen weer, je kunt bij ons altijd zwemmen in het zwembad. Het dak kan namelijk open en dicht. Trek een paar baantjes of maak het beste bommetje. Nu ben je echt wakker!

Weer of geen weer, je kunt bij ons altijd zwemmen in het zwembad!

12:30 – Tijd voor de lunch
Van zwemmen krijg je honger en dus is het tijd om te lunchen. Bereid een lekkere lunch bij de tent of support de lokale ondernemer door wat te bestellen/

14:00 – Ga erop uit en ontdek de omgeving
De Veluwe is een prachtig gebied om te ontdekken. Maak een boswandeling door de Veluwse bossen of huur fietsen en ontdek de mooiste plekjes. De Veluwe is ook dé plek om wild te zien. Ga met de boswachter op pad om herten, reeën en wilde zwijnen te spotten.

Is het weer jullie niet goed gezind of willen de kids zich even lekker uitleven? Bezoek dan een indoor speelparadijs, bioscoop of pretpark (Dolfinarium, Walibi, Julianatoren) in de buurt.

17:00 – Etenstijd
Bij terugkomst op de camping kun je een heerlijke maaltijd gaan bereiden. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of één van deze leuke buitenspellen op de camping spelen. Als je geen zin hebt om te koken, breng een bezoek aan het gezellige centrum van Ermelo en ga naar één van de vele restaurants.

19:30 – Bezoek de zomeravondbraderie
Met een beetje mazzel kun je één van de zes zomeravondbraderieën bezoeken. De zomeravondbraderie in Ermelo is één van de grootste braderieën van de Veluwe. Naast de braderie zijn er veel gezellige terrassen en is er overal muziek. De braderie vindt in de zomermaanden op deze dinsdagen plaats.

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of juist lekker wilt bijkomen en genieten van het Veluwse buitenleven: bij het Vossenhol kan het allemaal. Onze camping is leuk voor jong en oud en je kunt iedere dag precies invullen zoals jij dat wilt!

Bekijk ook

De leukste pretparken in de omgeving

Wil je er een dagje op uit? Vlakbij Ermelo zijn genoeg leuke pretparken. In deze blog zetten wij de leukste voor je op een rij.

Het regent pijpenstelen, wat nu?

Niets zo veranderlijk als weer, zeker in Nederland. Toch hoeft het weer je vakantie niet te verpesten. Wij geven je vijf leuke tips om te doen op een regenachtige dag.

Meer blogs