Corona Virus update


Beste gast van camping Het Vossenhol,

Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom het corona virus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Al deze richtlijnen kunt u ook terugvinden op het website van het RIVM. Om u als gast duidelijk te informeren en verwarring te vermijden zetten wij hieronder zoveel mogelijk voor u op een rij.  

Om u en onze gezondheid te waarborgen zijn wij helaas genoodzaakt om onze camping tot 1 juni gesloten te houden.

Ook de receptie zal gesloten blijven, mocht u vragen hebben dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0341-552101 of per mail info@hetvossenhol.nl.

Wij willen u als gast graag tegemoet komen in deze onzekere tijd. Heeft u een reservering betaald en wilt u deze liever uitstellen? Dat kan, mits er beschikbaarheid is op een andere datum. Het kan zijn dat de nieuwe datum een hoger tarief heeft, u betaalt dan wel het prijsverschil.

Wilt u uw reservering annuleren? De annuleringsregeling van de RECRON-voorwaarden zijn van toepassing.

Voor onze vaste gasten:

Om u en onze gezondheid te waarborgen zijn wij genoodzaakt een aantal regels en aanpassingen door te voeren op de camping.

Vooralsnog hebben wij geen melding gekregen om het gehele terrein te sluiten wat inhoudt dat als u bij ons een stacaravan bezit, u hier nog steeds gebruik van kunt maken mits u zich aan de volgende regels houdt.

  • We hebben besloten om alle publiek toegankelijke gebouwen gesloten te houden tot 1 juni (wasserette, toiletgebouw, zwembad, speeltuinen).
  • Ook de receptie zal gesloten blijven, mocht u vragen hebben dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0341-552101 of per mail info@hetvossenhol.nl.
  • Om verspreiding te voorkomen geldt de regel om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren en om niet met meer dan 3 personen bij elkaar te zijn. Dit houdt in dat er streng toezicht wordt gehouden op visites. Blijf dus in uw eigen stacaravan en probeer contact met buren etc. zoveel mogelijk te vermijden.

Tot slot adviseren wij al onze gasten om voorlopig zoveel mogelijk thuis te blijven. Het zijn vreemde tijden en wij zullen de berichten van de overheid goed in de gaten houden om u op de hoogte te kunnen houden van verdere ontwikkelingen.

Wij hopen uiteraard u snel weer in goede gezondheid welkom te mogen heten.
 

Team Het Vossenhol

Bekijk ook

Musea saai? Welnee! Dit zijn leuke musea op de Veluwe

Een museum saai? Welnee! In deze blog zetten wij de leukste musea van de Veluwe voor je op een rij. Alle musea zijn goed bereikbaar vanaf de camping en zijn leuk voor jong én oud.

De 3 leukste activiteiten in de herfstvakantie

Hoewel het zomerseizoen ten einde is, betekent dit zeker niet dat dit het einde van het kampeerseizoen hoeft te betekenen. Ook in de herfstvakantie kun je namelijk altijd bij ons terecht. 

Meer blogs